Manželství bez chybičky - Laurens, Stephanie, 1953- (Harper Collins Polska sp. z o.o., 2022)
Čtvrtá část volné řady historických romancí, odehrávajících se v prostředí londýnských aristokratických kruhů v devatenáctém století. Slečna Antonia se posledních pár let starala o matku, a tak moc dobře ví, že láska na ni už nečeká. Pokud se chce provdat, bude to jedině manželství z rozumu. S lordem Philipem jsou přátelé už od dětství, ale dlouhá léta se neviděli. Když zjistí, že Philip je stále svobodný, rozhodne se ho přesvědčit, že bude dokonalou manželkou! Philip vidí, jak je jeho přítel Harry se svou ženou šťastný, a o to víc si uvědomuje svou vlastní osamělost. Ale najít vhodnou dívku, která by ho milovala, není snadné. Sice se kolem něj stále motá Antonia, ale ta přece nemůže být tou pravou! Jenže když se o ni začnou zajímat londýnští džentlmeni, uvědomí si, že ho přitahuje a že by ji mohl ztratit... Své city jeden před druhým skrývají, ale vzájemné jiskření se už nedá přehlédnout. A tak není divu, že nabídka o ruku na sebe nenechá dlouho čekat! Nakladatelská anotace