Jezevec Chrujda hledá poklad - Stančík, Petr (Meander, 2022)
Jezevec Chrujda se tentokrát pustí do hledání pirátského pokladu.Jenže copak je v lese Habřinci nějaký ostrov? A i kdyby byl, poradí si náš hrdina s jedovatými hady? A vůbec, jaképak tajemství se skrývá pod víkem truhly?