Co skrývá les - Tučková, Kateřina, 1980- (Meander, 2022)
Veršovaná knížka děti zavede do lesního království, ve kterém prožijí spolu s babičkou a dědečkem den plný objevování: květiny, lesní plody, houby i různé druhy zvířátek.