Kniha pro neohrožené dobrodruhy - Beaupére (Fragment, 2019)
Dobrodružství můžeš zažít kdekoliv: doma, na zahradě, ve větvích stromů, v lese nebo na pláži u moře. Tak přijmi výzvu! Plň úkoly, vyráběj vychytané pomůcky, sbírej body a získej diplom pro neohrožené dobrodruhy!