Jasmínčina zvířátka: Káčátko Knoflík - Petersová, Helen (Mladá fronta, 2019)
Jasmínka se tentokrát pokusí zachránit kachňátko z opuštěného kachního hnízda. Jasmínka žije na statku. Při procházce se s kamarádem Tomem stanou svědky nešťastného osudu divoké kachny. Vejce z hnízda odnesou do umělé líhně a pokusí se o jejich záchranu. Podaří se jim vypiplat malé káčátko. S ním a ostatními zvířátky zažijí různé příhody, například dramatický požár ovčína