Amálie Zubatá a zloděj paměti - Andersonová, Laura Ellen (Mladá fronta, 2019)
Další díl ze série příběhů už jedenáctileté upírky Amálie. Tentokrát chystá velkolepý narozeninový večírek. Amálie Zubatá a její přátelé by rádi vyhráli soutěž o vstupenky do Dýňoparku, což je ten nejúžasnější zábavní park pod sluncem i měsícem. Úplně postačí, když se jim povede prodat co nejvíc sušenek. Jenže obyvatelé Záhrobně se chovají nějak divně. Jako by si nikdo nic nepamatoval... Dokonce ani jména přátel a datum narozeninové oslavy! Nakladatelská anotace. Kráceno