Amálie Zubatá a jednorožčí páni - Andersonová, Laura Ellen (Mladá fronta, 2019)
Další díl ze série příběhů desetileté upírky Amálie. Tentokrát se vydává na nebezpečnou výpravu do Říše světla. Amálie Zubatá ze Záhrobně je upírka s největším srdcem na světě. Tentokrát se se svou kamarádkou Květou (která patří k vzácnému plemeni yettiů), smrťáčkem Chmurošem, princem Zvončíkem a svou domácí dýní Tykvískem vydá daleko od domova, do cizí a děsivé Říše světla. Musí najít a zachránit Zvončíkovu matku, vílu Slunilku. Nakladatelská anotace. Kráceno