Angy Birds: Bombasovy nejlepší narozeniny - Dungworth, Richard (CooBoo, 2015)
Dobrodružný příběh. Bombas má narozeniny, ale raději se šel schovat. Podaří se ho najít a připravit mu tu nejlepší narozeninovou oslavu?