Gorilí máma - Danielsová, Lucy (Albatros nakladatelství, 2006)
Další příběh nerozlučných kamarádů, kteří nenechají na holičkách žádné zvíře v nouzi. Mandy a James se tentokrát vypravili na černý kontinent. V národním parku najdou Joja, roztomilé gorilí mládě, které opustila maminka. Mandy s Jamesem mu opatří náhradní maminku.