Dostihne tě minulost - Robb, J. D. (Klokan, 2023)
Další detektivní případ, který řeší Eva Dallasová. Tentokrát se vyšetřování osobně dotýká jejího manžela. Eva Dallasová řeší vraždu mrtvé informátorky, která byla nalezena v popelnici. Z případu ji ale vyruší druhá oběť, žena ověšená šperky, jejíž tělo bylo odhaleno při stavebních pracích. Evu nemile překvapí, že místo činu patří jejímu manželovi. Musí se ponořit do komplikovaného světa nemovitostí, zneklidňující rodinné historie a šokujících tajemství.