Nové příběhy se šťastným koncem: Vystrašený zajíček - Pospíšilová, Zuzana (Fragment, 2020)
Unikne divoký zajíc nástrahám, které na něj číhají ve městě? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Anetka, Matěj a jejich kamarád Bořek objeví ve křoví na sídlišti králíka. Napadne je, že jde o domácího mazlíčka, který někomu utekl