Podívej se podruhé... - Čechová, Dagmar Digma, 1975- (Moravská Bastei Moba, 2023)
Zamiluješ-li se na první pohled, podívej se podruhé, radí osamělému spisovateli Oldřichovi nejoblíbenější z jeho postav, dokonalý muž a úspěšný detektiv Xaver. Jako sebevědomé alter ego směruje autorův život až do chvíle, kdy si ho dokonale podmaní mladá a krásná Heda. Oldřich nemůže uvěřit svému štěstí a hluboký cit k milované ženě ho přiměje i přestat naslouchat dlouholetému příteli. Manželská idylka má však i temné chvíle, kterých nenápadně přibývá, a zmatený muž se brzy musí ptát, kde a proč se vytratil on sám.