Sedm manželů Evelyn Hugo - Reid, Taylor Jenkins (Dobrovský, 2023)
Román vrací čtenáře do zlatých let Hollywoodu. Prostřednictvím redaktorky Monique Grantové je stárnoucí hvězda konečně ochotna poskytnout světu svá tajemství. Pro Monique je tou největší záhadou však to, proč byla vybrána právě ona. Stárnoucí ikona Evelyn Hugo je konečně připravená povědět světu pravdu o svém životě. Když ale ke spolupráci na interview přizve zcela neznámou Monique Grantovou, překvapí tím naprosto všechny, a nejvíc samotnou Monique. Mladá novinářka pak v pracovně přepychového manhattanského bytu fascinované poslouchá Evelynin životní příběh, který začíná v padesátých letech příjezdem do Los Angeles a vrcholí koncem let osmdesátých rozhodnutím od filmu nadobro odejít. Během vyprávění o životě plném bezohledné ctižádosti a hereččiných sedmi manželstvích začíná postupně vycházet najevo, že životy obou žen jsou osudným způsobem propojeny.