Tichá bolest - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2023)
Příběh zdánlivě obyčejné mladé rodiny, ve které jsou její členové vlastně tak obyčejně a mile spokojeni. Vše se ale poznenáhlu začne hroutit. Na hlavní hrdince pak záleží, je-li schopna odpustit a jít dál. Milena, učitelka v mateřské škole, toho času na mateřské dovolené, si o sobě vždycky myslela, že je jen taková "obyčejná" žena. A stejné byly i její dívčí sny - toužila potkat muže, s kterým by se mohla dělit o radosti i starosti všedního dne, měla svou domácnost a děti, jejichž smích by zaplnil všechny kouty bytu. To všechno se jí taky splnilo. Obrázek z puzzle se začal hroutit v době, kdy manžel přišel o práci a rodina musela obracet každou korunu. Milenin soukromý svět začal najednou drtit nedostatek a ničivé hádky. Bohužel brzy zjistila, že to není to nejbolavější, co jí osud nadělil.