Ztřeštěný dům na stromě: 117 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2022)
Nové příběhy Andyho a Terryho, kteří opět přidali do svého stále rostoucího domu na stromě dalších třináct pater bláznivé zábavy.