S láskou z riviéry - Wake, Jules (Motto, 2023)
Carrie učí ve škole a jedním z mála povyražení pro ni je kino se sestrou Angelou a pubertální neteří Jade. Když ji snoubenec Alan požádá o ruku, je potřeba zúčtovat s minulostí. Carrie před ním totiž tají, že je stále manželkou Richarda Maddoxe, z něhož se vyklubala filmová hvězda první velikosti. Rozvod ani jeden z nich dosud neměl potřebu řešit. Na Azurovém pobřeží se nyní nabízí jedinečná příležitost - Carrie se svými příbuznými míří na dovolenou do míst, kde Richard zrovna natáčí svůj budoucí trhák. Po letech odloučení dojde na setkání, které její život ovlivní zásadním způsobem. Carrie sama netuší, co chce. Co když si celou dobu jen něco nalhávala? Jisté je jen jedno - pobyt na Riviéře si musí užít na maximum.