Soukromé problémy: Lilly - Repová, Hana (Dobrovský s. r. o., 2023)
Volné pokračování románu Tina se vrací k osudům čtyř sourozenců, které mimo rodinné pouto nespojuje prakticky nic. Zatímco Tině se podaří ustát rodinnou krizi a spolu s manželem se snaží už nikdy nevracet do minulosti, pro Sebastiana je minulost výzvou. Opouští svůj rodný dům, aby se dopátral pravdy. Denis si nadále žije svůj volnomyšlenkářský život a své soukromí si pečlivě hlídá. Doposud klidný život Lilly ale zčistajasna nabere nečekaný směr. Za všechno, co se kolem ní najednou začne dít, může Matteo. Přitažlivý muž, který vstoupí do jejího života a okamžitě si získává její sympatie. Ale žena se o něm postupně začne dozvídat skutečnosti, jež v ní vyvolávají pochybnosti. Kdo je vlastně Matteo? A dokáže Lilly milovat muže, který není schopen odpustit sám sobě?