Šeptající les: Pohřešovaný profesor - Suchanek, Andreas (Drobek, 2023)
Příběh z fantasy série odehrávající se v magickém lese obývaném mnoha tajemnými bytostmi.Ella hledá svého dědečka, který bydlel ve stejném domě jako Lukáš s rodiči a který se v Šeptajícím lese ztratil. Jedinou stopou je podivná hádanka, kterou po sobě zanechal. Lukáš a jeho přátelé se uvolí, že jí pomohou. A tak se všichni po hlavě vrhnou do nového dobrodružství.