Ztřeštěný dům na stromě: 104 pater - Griffiths, Andy, 1961- (Petrkov, 2021)
Pokračování úspěšné knižní série pro děti, kde Andy a Terry pro všechny nachystali další pěknou kupu zábavy. Jak prohlásil Jeff Kinney - autor Deníku malého poseroutky - Griffithovy vtipy s každýn patrem šplhají výš a výš!