Dokonalá lítost - Fields, Helen (Kniha Zlín, 2023)
Další případ z krimisérie o skotských vyšetřovatelích Callanachovi a Turnerové. Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele. Jak je možné, že nezanechává žádné stopy a je pokaždé o krok před nimi? Avě s Lucem nakonec nezbude nic jiného než dál kráčet vstříc pasti, která je má zničit. Nejvýbušnější případ jejich kariéry začíná a vše, na čem jim kdy záleželo, může skončit v troskách.