Koloušek - Bernášková, Jana (Finidr, 2023)
Co se stane, když se do vás osudově zamiluje muž, a vy se zrovna máte vdávat? A je vůbec svatba v životě ženy radostnou událostí, nebo jen přežitkem, který mladou herečku Lucii svazuje? Měla by vstoupit do manželství, když touží být celou svou duší svobodná? A je její touha po svobodě jen nezralostí, nebo si naopak váží svého života natolik, že z něj odmítá ukrajovat, aby jí kus ze sebe nechyběl? Kde leží hranice sobectví a kde naopak věrnosti k sobě samotné? A kdo je vlastně koloušek? Než se Lucie rozhodne pro životního partnera a získá roli svých snů, čeká ji i její malou dceru Kiki spousta nečekaných zvratů. Naštěstí má ale své letité kamarádky, které jí vždy dobře poradí a zároveň odkryjí nové a dosud netušené rozměry erotiky a vzrušení. Osud se však rozhodne nabídnout Lucii i poněkud odlišnou životní cestu, než si přála...