Temné dědictví - Maslen, Andy (Kniha Zlin, 2023)
V idylické venkovské krajině u britského Salisbury jsou nalezeny kusy lidských ostatků. Krátce nato vyloví místní sedlák z nádrže na pastvině utopené tělo. Obě vraždy spojuje blízké panství Alverchalke, rodové sídlo uznávaného aristokrata a válečného hrdiny. Detektiv Ford hodlá spolu s kolegyní Hannah vyřešit případ co nejdříve. Když mu však jedna z rodin obětí pohrozí, že odhalí jeho tajemství, změní se vyšetřování v závod s časem. Dokáže případ rozplést dřív, než ho doženou vlastní démoni?