Kamarádi ze záhrobí - Gecková, Iva (Grada Publishing, 2019)
Pro všechny nebojácné děti jsou tu velmi podivuhodné příběhy z útulného hřbitova v Malinově. Je to tu sice samý nebožtík, ale mrtvo tu rozhodně není. Za hřbitovní zdí to žije. Sešla se tu povedená společnost - od motorkáře přes starostu až po ukašlaná dvojčata. Co tahle dušičková sešlost nestihla zaživa, to si vynahradí po smrti. Užijte si černý humor. Jsou tu veselé i napínavé příběhy kamarádů ze záhrobí.