Strašidelná knihovna: Schovávaná s duchy - Butler, Dori Hillestad (Fragment, 2022)
Klárka spolu s duchem Kazem řeší různé detektivní záhady. Pokračování zábavné duchařské a detektivní řady. Další případ je zavede do domu, ve kterém straší. Rodina, která tu bydlí, ho plánuje prodat, neznámý duch jim to ale pěkně komplikuje. Podaří se Kazovi a Klárce zjistit, co se děje? Narazí zde Kaz na dalšího člena své ztracené rodiny? Nakladatelská anotace