Strašidelný krámek a příšerný lechtiprášek - Hai, Magdalena (Pikola, 2020)
Nina má problém! Nutně potřebuje nové kolo, jenomže nemá peníze. Navíc jí je teprve devět, takže si ani nemůže najít práci, aby si na něj sama vydělala. Ledaže… Co je to na rohu za podivně vyhlížející krámek, kde ve výloze nabízejí sušený bolehlav a čerstvý vílí trus? A proč se jeho majitel pořád tak zvláštně směje?