Plavba zlých snů - Shen, L. J. (Baronet a.s., 2023)
Příběh dětské lásky, která se plynule přehoupla do dospělosti. Problém je v tom, že jeden z dvojice o tom nemá vůbec tušení a tak se může Cruz Castelo tvářit klidně úplně netečně, a Tennessee nemá tušení, že je už mnoho let předmětem velké lásky. Cruz Castelo je všemi obdivovaný místní lékař. Tennessee Turnerová je jeho pravým opakem. Alespoň zdánlivě. Nikdo by nečekal, že se tahle dvojice potká a omylem společně prožijí několik dní na námořní lodi během plavby po karibských ostrovech.