Všechno jednou končí - Gillerová, Katarína (Motto, 2023)
Román pro ženy od slovenské autorky uvá dí na scénu mladou hrdinku, která doufá ve společnou budoucnost se svým šéfem, s nímž má tajný románek. Ten je ale ženatý a má rodinu...Simona prožívá tajný románek se svým šéfem, jehož manželství se rozpadá. Najde si cestu i k jeho dvěma dětem a doufá, že zaplní prázdné místo ve velkém domě a vytvoří spolu šťastnou rodinu. Sama totiž opustila domov hned po střední škole, aby se vyhnula soužití s matčiným novým partnerem. Realita je však plná nečekaných zvratů stejně jako Simoniny vzpomínky na dospívání. Žádná nepříjemná situace ale netrvá věčně, vždy se najde řešení.