Zvěrolékařka: Velké naděje - Lark, Sarah, 1958 - (Euromedia Group, 2023)
Další osudy dvou odvážných žen, které se na počátku 20. století snaží prosadit jako zvěrolékařky a hledají nový domov na Novém Zélandu. Schyluje se ale ke druhé světové válce, která jejich plány značně otřese.Po útěku z Německa na Nový Zéland se Nellie a Maria se svými rodinami konečně dostávají do bezpečí. Obě zvěrolékařky si na hřebčinci Gerstorfových otevřou ordinaci. Počáteční štěstí však netrvá dlouho. Důsledky světové hospodářské krize dolehnou až sem a dvě rodiny se už nemohou uživit provozem ordinace. Situace obě přítelkyně donutí vydat se rozdílnými cestami. A pak do jejich osudů zasáhne druhá světová válka...