Hloubka nenávisti - Bolton, S. J., 1960- (Domino, 2023)
Pátý případ Lacey Flintové pojednává o tom, jak málo stačí, aby se virtuální násilí zhmotnilo. Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů - mužů nenávidících ženy. Situace se ještě vyhrotí, když tým detektiva Marka Joesburyho zjistí, že vůdci skupiny označili Lacey za svůj hlavní cíl. Spirála internetové nenávisti se roztáčí a stačí jen málo, aby měla smrtící důsledky. Nakladatelská anotace