Vodní meloun - Otta, Marek, 1993- (Euromedia Group, 2023)
Detektivní román českého autora. Trojice smolařů se rozhodne pro zločin. Nic nevyjde tak, jak by mělo, a tak se hlavním aktérům navždy změní život. Poctivý smolař, bohémský student a nezaměstnaný povaleč. Právě tato nepravděpodobná trojice nejlepších kamarádů se v návalu zoufalství rozhodne vyloupit byt podivínského souseda. Netuší však, že se celá akce zvrhne a čeká je noc, která navždy změní jejich životy. Případ z pražského Smíchova dostává na starost policista vyrovnávající se s nedávným rozvodem a obtížným vztahem se svou dcerou. Dokáže vyšetřování dovést do zdárného konce dřív, než dojde k další tragédii? Nakladatelská anotace. Kráceno