Víkend plný viny - Jones, Sandie (Cosmopolis, 2023)
Tři partnerské dvojice se sejdou v Portugalsku, aby společně oslavili svatbu dvou svých přátel. Na první pohled příjemný výlet ale změní tajemství, která začnou vyplouvat napovrch. Rachel a Jack. Paige a Noah. A Will. Pět přátel, kteří se znají dlouhá léta. A pak je tu Ali, Willova nová snoubenka. Will je po letech špatných rozhodnutí konečně zamilovaný. Co na tom, že svatba s Ali přichází možná až příliš rychle po jejich seznámení? Všechny tři páry se vydají do Portugalska na romantický obřad na pobřeží. Víkend v nádherné vile je skvělou příležitostí, jak Ali poznat trochu blíž. Idylický výlet ale naruší šokující tajemství. Ale ukáže se, že nastávající nevěsta není zdaleka jediná, kdo něco skrývá, a jak začínají jednotlivá tajemství vyplouvat na povrch, hrozí, že se přátelství i manželství rozpadnou. Domů se navíc nevrátí všichni. Nakladatelská anotace