Bez tváře - Ashman, Rob, (Euromedia Group, 2021)
První z případů detektivní inspektorky Rosalind Krayové se týká řádění nebezpečného sériového vraha. Inspektorka Rosalind Krayová přežila brutální napadení nožem, při kterém zemřel její manžel. Po čase se vrací do práce, kde jí přidělí vyšetřování případu sériového vraha. Jenže tento pachatel je jiný: nejenže připravuje své oběti o život, on si chce přivlastnit i jejich identitu. A ačkoli vraždy působí nahodile, zabiják si své oběti přepečlivě vybírá. Krayová bojuje se svým nadřízeným i s vlastními démony, což ji vnitřně ničí. Pomalu však získává schopnost přemýšlet jako pachatel a její postřehy přinesou několik děsivých odhalení, která zásadně změní pohled na vyšetřovaný případ. Nakladatelská anotace. Kráceno