Strážkyně moří.. - Ripley, Coral (Pikola (Euromedia, 2022)
Další podmořská dobrodružství tří strážkyň moří. Je čas zastavit hrozbu a ochránit oceány před zlými kouzly. Arktické mořské bytosti naléhavě potřebují pomoc od Strážkyní moří. Zlá siréna Elvíra se totiž vrátila a chce zničit jejich ledový palác, ve kterém sídlí útulek pro zraněná mořská zvířata. Vyslala na něj své temné čáry a chce, aby se dočista rozpustil. Jestli Ema s Grétkou a Lily nezasáhnou, budou mořští živočichové ve velkém nebezpečí. Nakladatelská anotace. Kráceno