Divočarka.. - Kaaberbol, Lene, 1960- (CPress, 2021)
Závěrečný díl magické fantasy řady o divočarech, odvážné dívce Kláře, přátelství a lásce ke zvířatům. Bravita se vrátila mezi živé a je ochotná jít doslova přes mrtvoly, aby si vydobyla zpět pozici vládkyně světa. Zastavit ji může jedině Klára spolu se členy svého divočarského kruhu. Ovšem jedno je jasné, pokud zemře Bravita, zaplatí za to někdo životem. Podaří se Kláře a jejím přátelům zachránit divoký svět a nastolit v něm mír? Nakladatelská anotace. Kráceno