Klub Klikařů: Boj o Krkavec - Matějka, Vít Martin (Fragment, 2022)
Úvodní kniha série dobrodružných příběhů party kamarádů. Krkavec, na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, kdysi býval oblíbeným cílem výletů, ale teď tam nikdo nesmí. Přesto není opuštěný. Z Krkavce často sjíždí bílý mercedes s muži, kteří po něčem pátrají. Podezřelé dění kolem kopce svede dohromady Lukáše, Jirku a Šárku. Dokážou se společně postavit hrozbě, která se na celé město řítí?