Pražačka na vsi - Paleta, Soňa
Příběh jedné Pražačky, která se po deseti bouřlivých letech ve velkoměstě rozhodne najít klid na venkově.Po vystřízlivění z desetiletého mejdanu se Brenda spolu se svým mužem rozhodla vyměnit garsonku v pražském paneláku za dům na venkově. Dohnala ji k tomu tehdy roční dcera, touha po zahradě, silných zdech a volume doprava. Jediné, co nalezli, byla uřvaná hospoda, osmdesátkové hity z místního rozhlasu, osamělost a bezmoc. Zatímco někdo objevuje svoje já na cestách nebo u terapeuta, Pražačka se - ponechána sama sobě napospas - hledá na vesnici.