Psí záchranářky: Poprvé do akce - Mapleová, Daphne (Fragment, 2022)
Kim má tu nejlepší kamarádku na světě – Sašu. A co víc – obě mají stejný koníček. Milují psy! Holky jsou nerozlučná dvojka. Nebo alespoň byly. Když po prázdninách Saša seznámí Kim s novou spolužačkou Taylor, má Kim obavy, jestli kamarádství ve třech může fungovat. Jinými slovy – žárlí. A aby toho nebylo málo, vyskytne se další problém: psímu útulku, do kterého chodí holky pomáhat, docházejí peníze. Bude třeba vymyslet plán, jak útulek zachránit. A nejen útulek, možná i jejich dlouholeté přátelství.