Poslední lov - Meyer, Deon (Moravská Bastei Moba, 2021)
Krimithriller ze série případů jihoafrického kapitána Griessela. Vyšetřování starého případu zmizení Griesselova kolegy vede až k nejvyšším místům a jejich skandálům