Prostě Harriet - Arnold, Elana K. (CPress, 2023)
PrĂˇzdninovĂ© dobrodruĹľstvĂ nezbednĂ© holÄŤiÄŤky Harriet a jejĂho kocourka KnedlĂÄŤka. Harriet prĂˇvÄ› dokonÄŤila tĹ™etĂ tĹ™Ădu a na lĂ©to mÄ›la v plĂˇnu tolik ĂşĹľasnĂ˝ch vÄ›cĂ. JenĹľe co se nestalo! Jako by nestaÄŤilo, Ĺľe ji ÄŤekĂˇ pohroma v podobÄ› sourozence, kterĂ˝ se mĂˇ uĹľ brzy narodit. JeĹˇtÄ› ke vĹˇemu ji i s kocourem KnedlĂÄŤkem posĂlajĂ na prĂˇzdniny k babiÄŤce! KdyĹľ k nĂ vĹˇak Harriet pĹ™ijede, zjistĂ, Ĺľe ostrov, kde babÄŤa Ĺľije, je plnĂ˝ pĹ™ekvapenĂ a zĂˇhad. A jedna z nich se tĂ˝kĂˇ i jejĂho taĹĄky a sahĂˇ aĹľ do doby, kdy jako malĂ˝ kluk na tomto ostrovÄ› Ĺľil. Harriet tuhle zĂˇhadu musĂ vyĹ™eĹˇit! NakladatelskĂˇ anotace