Devět křížů - Kulich, Roman, 1980- (Argo, 2023)
PsychologickĂ˝ thriller slovenskĂ©ho autora o vĂ˝letu jednĂ© rodiny i o pĹ™ĂbÄ›hu, vĂˇĹľĂcĂmu se ke znĂˇmĂ©mu mĂstu u ÄŤeskĂ© dĂˇlnice. Je vĂkend a rodina vyrĂˇĹľĂ na vĂ˝let do zoo. Adam, Veronika a jejich dvÄ› dÄ›ti. VĹˇichni by chtÄ›li, aby byli takovĂˇ sprĂˇvnĂˇ, idylickĂˇ rodinka. Ale takovĂ© existujĂ jen v pohĂˇdkĂˇch. V autÄ› panuje napÄ›tĂ, kterĂ© se daĹ™Ă rozptĂ˝lit aspoĹ vyprĂˇvÄ›nĂm napĂnavĂ©ho pĹ™ĂbÄ›hu z dĂˇvnĂ© minulosti. ProÄŤ stojĂ u dĂˇlnice devÄ›t kĹ™ĂĹľĹŻ? A je to vĹˇechno pravda? NÄ›kterĂˇ mĂsta jsou prostÄ› prokletĂˇ! NakladatelskĂˇ anotace. KrĂˇceno