Lovci štěstěny : kriminĂˇlnĂ romĂˇn - Fjell, Jan-Erik, 1982- (Knihy Omega, 2023)
DalĹˇĂ romĂˇn ze sĂ©rie detektivnĂch pĹ™ĂpadĹŻ s hlavnĂm hrdinou detektivem Antonem Brekkem. V jistĂ©m autoservisu se pĹ™i bÄ›ĹľnĂ© ĂşdrĹľbÄ› najdou pod kapotou starĂ©ho cadillacu kosti lidskĂ© ruky a majitelka auta je souÄŤasnÄ› nalezena mrtvĂˇ. VyĹˇetĹ™ovĂˇnĂ vraĹľdy osamÄ›lĂ© norskĂ© dĂˇmy a pĂˇtrĂˇnĂ po tom, jak jejĂ osud souvisĂ s kostmi z auta Antona zavede do samotnĂ©ho Las Vegas. VĹˇechny stopy ukazujĂ na to, Ĺľe v hrĂˇÄŤskĂ© metropoli v sedmdesĂˇtĂ˝ch letech doĹˇlo k nÄ›ÄŤemu, co je tĹ™eba utajit za kaĹľdou cenu. PĹ™estoĹľe se zdĂˇ, Ĺľe vrah mĂˇ na svÄ›domĂ hned nÄ›kolik ĹľivotĹŻ na obou kontinentech, nejvÄ›tĹˇĂ nebezpeÄŤĂ na Antona pravdÄ›podobnÄ› ÄŤĂhĂˇ u pokerovĂ˝ch stolĹŻ. NakladatelskĂˇ anotace. KrĂˇceno