Klekánice - BartoĹˇovĂˇ, Tereza, 1985- (NaĹˇe rodina, 2023)
DruhĂ˝ temnĂ˝ krimithriller ÄŤeskĂ© autorky je opÄ›t inspirovanĂ˝ lidovĂ˝mi baladami a povÄ›stmi, jejichĹľ nĂˇmÄ›ty ovĹˇem volnÄ› transformuje do souÄŤasnĂ©, mnohdy aĹľ pĹ™ĂliĹˇ krutĂ© reality. V malĂ© stĹ™edoÄŤeskĂ© vesnici se ztratilo dÄ›vÄŤĂˇtko. RozbĂhĂˇ se zbÄ›silĂ© pĂˇtrĂˇnĂ a boj s ÄŤasem. Utekla? Stala se obÄ›tĂ krutĂ©ho zloÄŤinu? Nebo si pro ni sĂˇhla kostnatĂˇ ruka KlekĂˇnice z minulosti? NakladatelskĂˇ anotace