Jedna dobrá věc ... a život znovu začíná - Potter, Alexandra (Práh, 2022)
Liv se ještě nevzpamatovala z rozvodu. Nejisté budoucnosti se rozhodne čelit tím, že vymění svůj londýnský život za vesnici, kterou zná z dětství, odhodlaná začít znovu. Ale nové začátky jsou těžší, než se zdá, a tak se osamělá a ztracená Liv rozhodne adoptovat Harryho, starého psa z místního útulku, aby jí dělal společnost..