Podezřelá smrt - Češka, Stanislav (Původní česká detektivka, 2022)
Standa Berka je povýšen na plukovníka a po desetiletích je opět šéfem brněnské mordparty. Když usedá za svůj pracovní stůl, aby začal první pracovní den ve staronové funkci, ani ve snu by jej nenapadlo, že o první případ se mu postará jeho starý zákazník ještě z dob socialismu