Úžasňákovi - Disney (Egmont, 2018)
Vyprávění inspirované animovaným filmem Úžasňákovi. Určeno začínajícím čtenářům. Když je váš táta nejsilnější muž na světě a máma jak z gumy, je jasné, že i vy a vaši sourozenci budete mít nějakou tu superschopnost. Pokud jste ještě k tomu rodina klaďasů, nebudete nic menšího než nejúžasnější a nejdokonalejší pětka superhrdinů, bojujících proti zloduchům celého světa