Sloan McPhersonová: Námořní bouře - Mayne, Andrew (Euromedia, 2023)
Tísňové volání přivede vyšetřovatelku Sloan McPhersonovou a jednotku Programu podvodního pátrání na výletní loď u pobřeží Fort Lauderdale, na níž došlo k záhadnému výbuchu. Jelikož se zdá, že jde o útok ekoteroristy a že jsou v ohrožení další lodě, začíná závod s časem - navíc se blíží tropická bouře, která by mohla zničit všechny důkazy. Sloan je odhodlaná prozkoumat každou stopu, jenomže vyšetřování přehlíží klíčové detaily a vlažný přístup nadřízených také nevzbuzuje zrovna důvěru. O co tady vlastně jde? Čím víc se Sloan blíží pravdě, tím jasněji si uvědomuje, že je ve hře něco mnohem znepokojivějšího, než by se podle oficiálního vysvětlení zdálo.