Ateliér Rosen: Sny nové doby - Jacobs, Anne (Euromedia Group, 2023)
Kassel, 1834. V Ateliéru Rosen vládne čilý ruch. Elisa má po svém návratu do Tržní uličky plné ruce práce, nová učnice má ulevit jí i ostatním modistkám. Matka Charlotta není zpočátku novými uchazečkami příliš nadšená - a už vůbec ne nenápadnou Gretou. Zatímco však Greta překvapí netušeným nadáním, Elisa horečně očekává návštěvu svého otce. Když se konečně objeví, doprovází ho veselý student, jemuž se půvabná Elisa na první pohled zalíbí. Brzy však na mladíkovy úmysly padne pochybné světlo - a ožehavé tajemství přivede Elisu opět do velkých potíží...