Kosti v srdci - Hoover, Colleen (Yoli, 2023)
Román pro dívky od známé americké autorky vypráví pohnutý příběh osamělé Beyah, která se o sebe musí postarat již od dětství sama. Ve chvíli, kdy její matka zemře na předávkování, začíná paradoxně ta šťastnější část jejího života.Beyah se nemůže dočkat, až nechá minulost za sebou a vydá se na cestu k lepším zítřkům. Od vysněné budoucnosti ji dělí jen dva krátké měsíce. Dokud nečekaná smrt nezpůsobí, že Beyah nemá kam jít. A tak je nucena strávit zbytek léta na poloostrově v Texasu s otcem, kterého sotva zná. Beyah má v plánu držet se při zemi a nechat léto hladce plynout, její nový soused Samson jí ale tento plán překazí.