Otázka viny - Horst, Jorn Lier (Albatros Media, 2023)
Další detektivní román ze série s komisařem Williamem Wistingem z oddělení dlouhodobě nevyřešených případů. Když mu nečekaně dorazí anonym odkazující na dávnou vraždu, pojme komisař podezření ze zřejmé manipulace.William Wisting si od zločinu neodpočine ani během dovolené. Když mu přijde anonym odkazující na dávno vyřešenou vraždu sedmnáctileté dívky, rozhodne se případ přezkoumat. Zdá se, že něco nesedí a další dopisy to potvrdí. Vrchního komisaře se zmocňuje nepříjemný pocit, že s ním tajemný pisatel manipuluje jako s loutkou. Podaří se mu odhalit jeho identitu a motiv? A co když vše souvisí i se současným zmizením další mladé ženy? Pravda je zahalená v mlze iluzí - Wisting ji však hodlá najít za každou cenu.