Klub objevitelů: Stroj na žužu - Peers, Bobbie (Pikola, 2023)
Ella je talentovaná mladá vynálezkyně, která se jednoho dne nedopatřením ocitne přímo uvnitř svého posledního vynálezu - glóbusu plného zábavných zařízení. Zachrání ji Felix, kapitán vzducholodi a profesionální „objevitel“, a společně se stanou hlavními hrdiny neočekávaného dobrodružství. Musí zjistit, proč je porouchaný superdůležitý stroj na žužu.